USLUGE PLASTIFIKACIJE

DEPLAST d.o.o. Tuzla vrši usluge plastificiranja aluminijskih profila, aluminijskih limova i ostalih aluminijskih površina. Posjedujemo savremenu liniju plastifikacije koja omogućava veliki dnevni kapacitet plasfikacije za naše klijente.

Proces plastifikacije započinjemo pripremom aluminijuma stavljanjem na odgovarajuće nošače. Nakon toga površina koja se plastificira odlazi na hemijsku pripremu, odmašćivanje i ispiranje. Takav aluminijumski profil odlazi u peć u kojoj se suši na visokim tempereturama. Sljedeća faza je nanošenje boje u prahu elektrostatskom metodom pomoću pištolja iz kojih se vrši raspršivanje praha (boje).  Nakod nanošenja boje, aluminijum odlazi na pečenje. Proces pečenja traje od 08-15 minuta ovisno od boje sa kojom se radi. Ovdje se završava proces plastifikacije i nakon hlađenja aluminijum odlazi na pakovanje i dalju manipulaciju.

Boje koje radimo su standardne boje po RAL karti. Radi se o preko 210 nijansi boja u tri izvedbe sjajna, mat i strukturna.

PLASTIFIKACIJA ALUMINIJUMA (HEMIJSKA ELEKTROSTATSKA PLASTIFIKACIJA ALUMINIJUMA)

USLUGE ARGONSKOG VARENJA

Za potrebe naših klijenata vršimo usluge argonskog varenja aluminijumskih kapija i različitih aluminijumskih konstrukcija TIG metodom. Zbog cjenovne prilagodljivosti sve više naših klijenata se odlučuje za ovaj tip spojeva, koji ima velike prednosti u odnosu na klasični sistema vezivanja spojnicama, nitnama, vijcima, isl.

USLUGE TRANSPORTA ROBE

U cijeni plaćene robe DEPLAST d.o.o. Tuzla vrši i uslugu transporta iste do 100 kilometara. Preko 100 kilometara u dogovoru sa našim klijentima robu isporučujemo putem brzih pošta čiji trošak preko dogovorenih iznosa robe plaća DEPLAST d.o.o. Tuzla.

Kontaktirajte nas!

Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju!